Rimelig tannlege i Oslo – Tannlegene på Sinsen tilbyr nå alle nye pasienter undersøkselse til 595kr. Behandlingen inkluderer 2 røntgenbilder, tannrens, enklere fjerning av tannstein og polering med pussepasta. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å komme innom Tannlegene på Sinsen for en hyggelig og rimelig tannlegetime. Vi føler oss trygge på at du vil fortsette som pasient hos oss etter å ha vært hos en av våre hyggelige tannleger. De fleste av våre nye pasienter velger å fortsette hos oss etter å ha fått oppleve den gode servicen vi gir hos Tannlegene på Sinsen.

Vårt fokus er å sikre høy kvalitets behandling og sikre at tennene dine får den nødvendige behandlingen fog oppmerksomheten de fortjener. For mange kan besøket hos tannlegen virke avskrekkende pga av den økonomiske byrden – vi ønsker derfor å tilby et rimelig tilbud til alle nye pasienter. En rimelig tannlege i Oslo kan være vanskelig å finne. For det handler ikke bare om pris, men også om kvalitet. For å kunne balansere nettopp dette ønsker vi å tilby alle nye pasienter en full undersøkelse for 595kr. Med dette tilbudet ønsker vi å tilby et rimelig tannlege alternativt i Oslo.

 

rimelig tannlege oslo

Tannlegeundersøkelse for kun 595kr

Vi er en hyggelig tannklinikk på Knut Alvssons vei på Sinsen som nå gir alle nye pasienter mulighet til å prøve oss til en svært gunstig pris – kun kr 595 (vanlig pris 1050kr) for en undersøkelse inkl. 2 røntgenbilder, tannrens, enklere fjerning av tannstein og polering med pussepasta.

 
Bestill time