Tannlegeskrekk Oslo – Tannlegene på Sinsen

Tannlegene på Sinsen har lang erfaring i å hjelpe pasienter med tannlegeskrekk. Vi behersker ulike teknikker for å kunne hjelpe deg som synes det er ubehagelig med tannbehandling. Vi forsøker å skape en avslappende og rolig atmosfære på klinikken, og legger vekt på at du som pasient skal føle deg trygg. En nøkkel her er god kommunikasjon, som vi legger vekt på i hele prosessen. Vi forstår det kan være skummelt å besøke tannlegen, og sympatiserer med våre pasienter med tannlegeskrekk. 

Gratis konsultasjon i 15min

Tannlegeskrekk Oslo – Vi er en forholdsvis liten klinikk, så hos oss treffer du de samme menneskene hver gang du besøker klinikken. Du blir kjent med oss, og vi blir kjent med deg. På denne måten skapes trygge rammer for omsorg og tannbehandling, og dette fungerer bra for de aller fleste av våre pasienter. Noen ganger trengs det andre hjelpemiddel. Vi benytter ulike former for sedasjon og angstdempende medikamenter når det er behov for det. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette. Vegrer du deg for å bestille time, gi oss beskjed om det. Da legger vi opp til et rolig første besøk der vi fokuserer på å bli kjent slik at vi kan hjelpe deg videre. Vi tilbyr gratis konsultasjon om tannlegeskrekk i 15 minutter.

Veldig vanlig med tannlegeskrekk Oslo

Noen av det viktigste vi gjør er å nettopp fortelle våre pasienter om hvor vanlig det er med tannlegeskrekk. Vi har pasienter hver eneste dag som synes det er ubehagelig å befinne seg på en tannklinikk. Mange kjenner litt på at det til tider kan være litt flaut å ubehagelig å innrømme at de har problemer med tannlegeskrekk. Det første vi gjør er å fortelle deg nettopp hvor vanlig det er å ha tannlegeskrekk. Sammen sørger vi for at du kan senke skuldrene dine og føle deg ivaretatt og trygg på vår klinikk. Tannlegeskrekk Oslo – Tannlegene på Sinsen gjør vi vårt beste for at du skal føle komfortabel når du kommer på besøk hos oss.