595kr for undersøkselse! 

Vi er en hyggelig tannklinikk på Knut Alvssons vei på Sinsen som nå gir alle nye pasienter mulighet til å prøve oss til en svært gunstig pris – kun kr 595,- for en undersøkelse inkl. 2 røntgenbilder, tannrens, enklere fjerning av tannstein og polering med pussepasta. Tilbudet gjelder så lenge kapasiteten holder. 

Betingelser

  • Tilbudet gjelder ikke akuttbesøk
  • Tilbudet er kun gyldig for nye pasienter
  • Tilbudet gjelder kun ved oppmøte til avtalt tid.
 © 2019 Tannlegene på Sinsen – Alle Rettigheter Reservert
 
 

Hvorfor gå på en undersøkelse?

Ved å gå på én undersøkelse i året vil tannlegen ha muligheten til å avdekke hull og andre former for betennelse i en tidlig fase. Dette sparer deg for store kostnader i fremtiden og forebygger ubehagelige tannsykdommer.

Vil tilbyr alle nye pasienter en grundig undersøkelse til kun 595kr. Hjelp oss med å ta vare på smilet ditt. Les hva våre pasienter sier om oss kommentarfeltene under (lenker til flere google anmeldelser).

Åpningstider

Mandag – Tirsdag 08.00 -15.30

Tirsdag – Onsdag 08.00 – 19.00

Fredag 08.00 – 15.30

Lørdag 10.00 – 15.00Bestill time eller ring 22157464

3 + 8 =

Velkommen til Tannlegene på Sinsen.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Våre pasienter har har gått hos oss i generasjoner og fått et livslangt forhold til våre tannleger i Oslo. I våre lokaler her i Oslo vil du alltid merke den gode stemningen og latteren som smitter over på pasientene. Vårt mål er å skape trygge og hyggelige omgivelser for deg som pasient, hvor vi kan ivareta din tannhelse og gi deg det smilet du fortjener.

Hos oss finner du fire dyktige og hyggelige tannleger og en tannhelsesekretær. Vi utfører all allmenn tannbehandling. Vårt fokus ligger på smertefri behandling og at du som pasient skal føle deg trygg. Derfor vil vi alltid sette av god tid til deg, slik at vi kan forklare og svare på alle spørsmål du som pasient måtte ha. Alle våre tannleger er autorisert i Norge og har et fokus på behandling av tannlegeskrekk.

Bli en del av Tannlegene på Sinsen og la oss ta vare på deg og din tannhelse.

Renslige og ryddige lokaler. Veldig behagelig omgivelser i behandlingsrom. Tannlege Neddersan var veldig beroligende under undersøkelse/behandling og fikk meg til å føle meg veldig avslappet og godt ivaretatt. Ikke hatt et like behagelig tannlegebesøk før. Les flere annmeldelser

Daniel Wu

Var hos Neddersan for å fikse litt på tennene. Utrolig fornøyd med arbeidet! Forklarte underveis hva som kommer til skje mens man ligger der. Rolig og klar i talen. Dyktig i arbeidet sitt. Tannlegeskrekken er ikke-eksisterende lenger. Utrolig deilig. Anbefales på det sterkeste! Les flere annmeldelser
Roger Larsen

Jeg har tidligere vært innom mange ulike tannleger, men aldri vært så fornøyd som med jobben til Neddersan. Jeg fikk reparert en fylling som hadde falt ut og ble møtt av en utrolig dyktig og blid tannlege. Fikk i tillegg gode råd for å forbedre tannhelsen. Bestemte meg for å ha han som min faste tannlege etter det! Gode priser og bra beliggenhet. Anbefales på det sterkeste. Les flere annmeldelser

Stephany Zalasar

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag 08.00 -15.30
Onsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30
Lørdag 10.00 – 15.00

*** Akuttbehandling etter avtale ***