Tannbehandling i narkose

Synes du det ubehagelig med tannlegebesøk, da kan tannbehandling i narkose være noe for deg.
Bestill time nå

VI KAN NÅ TILBY VÅRE PASIENTER TANNBEHANDLING I NARKOSE.

I samarbeid med firmaet Dorme AS, ved anestesilege Stefan Hauptig, har vi nå mulighet til å tilby narkose til våre pasienter.

Narkose medfører at man «sover» – det vil si fullt tap av bevissthet. Man har ingen oppfatning av hva som skjer eller hvor lenge man har vært i bevisstløs tilstand når man våkner.

I de aller fleste tilfeller greier vi å hjelpe våre pasienter til å motta tannbehandling på vanlig måte på tannklinikken. Noen ganger kommer man i mål med å bruke angstdempende medisiner som supplement. I noen tilfeller er imidlertid ikke det nok. Da er narkose et fantastisk hjelpemiddel. Pasienter som har alvorlig tannlegeskrekk (odontofobi) er gruppen som oftest vurderes for narkosebehandling, særlig i tilfeller hvor det er store tannsmerter og et stort oppsamlet behov for tannbehandling.

Tannbehandling i narkose kan også vurderes ved:

  • Svært kraftig brekningsrefleks
  • Langvarige og krevende behandlingsseanser, som kirurgiske inngrep
  • For dårlig effekt av lokalbedøvelse
  • Sterkt ønske om å ikke være våken
  • Medisinske tilstander som gjør ordinær tannbehandling umulig.

Tannbehandling i narkose kan være en god måte å bli kvitt akutte tannsmerter, og da er det et helt annet utgangspunkt for videre tilvenning til videre tannbehandling etterpå.

Tannbehandling i narkose krever overvåkning av anestesilege og sykepleier, i tillegg til tannlege og tannhelsesekretær som utfører tannbehandlingen. Tannbehandling i narkose er av denne grunn relativt kostbart, men mange pasienter har rettigheter som sikrer dekning fra Helfo for deler av tannlegeregningen.

Er narkosebehandling noe for deg? Send oss en mail for en uforpliktende konsultasjon. For pasienter som ønsker narkose tilbyr vi kostnadsfri konsultasjon for vurdering av situasjonen. Vi setter opp god tid for første møte og ønsker oftest å forsøke å ta et panoramarøntgen for å få oversikt over situasjonen. Det er viktig at du tar med oversikt over helseopplysninger og eventuelle medisiner som brukes.

Eller ring oss på telefon: 22 15 74 64

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag til Fredag 08.00 – 15.30*

* Kveldstimer etter avtale