Tannbleking Oslo

Få hvitere tenner
TannlegevaktBestill time

Tannbleking Oslo – Hvite tenner for 2990kr

Tannlegene på Sinsen kjører nå en kampanje på tannbleking til 2990kr (ordinærpris 4990kr).
Vi vet hvor viktig det er å kunne hilse på mannen/ damen i gaten med et smil. Sorte, brune, mørke, og andre former for misfargede tenner kommer ofte i veien for dette.

Vi ønsker derfor å tilby alle våre pasienter muligheten til å starte det nye året med et nytt smil. Prisen inkluderer bleking av både over- og underkjeve. Hos Tannlegene på Sinsen fokuserer vi på skånsom tannbleking Oslo, som gir deg hvitere tenner uten å skade tennene dine. 

*Først foretar vi en grundig klinisk og røntgenologisk undersøkelse for å utelukke faktorer som gjør det umulig eller ikke forsvarlig å bleke. Det kan være hull i tennene, ising i tennene eller tenner som er hvite fra før. En slik undersøkelse koster 595kr. Vår prioritet er å gi deg et best mulig resultat med tenner som ser naturlig hvite ut. Vi vil også gi vår vurdering av om tannbleking Oslo er nødvendig. 

Tannbleking Oslo

Tannbleking Oslo - Start det nye året med et nytt smil

Bestill time

Tannbleking Oslo – Skånsom tannbleking gir det beste resultatet

Tannbleking Oslo: Hos oss på Tannlegene på Sinsen er vi opptatte av å gi deg det beste resultatet når du skal bleke tennene, uten at det skal gi bivirkninger på emaljen eller tannkjøttet ditt. Vi benytter oss av moderne og effektive behandlingsformer som sikrer et best mulig resultat uten at det skal gå utover pasientenes velvære. Vi benytter oss spesialtilpassede skinner som lages hos våre kvalitetssikrede tannteknikere og kombinerer dette med testede blekegel med god historikk. Tannbleking trenger absolutt ikke å være skadelig for tennene dine.  

Blekegelet vi bruker til tannblekingen inneholder et aktiv blekestoff (karbamidperoksid eller hydrogen peroksid) som penetrerer tannemaljen å kommer til dypere til på tannvevet. Oksygenmolekyler fra blekemiddelet reagerer med de  misfargede vevet i tennene og  bryter ned teksturen i misfargingen. Over en uke vil du gradvis se utviklingen – nemlig hvitere tenner. Tannbleking trenger ikke å være skadelig for tennene og tannkjøttet så lenge man passer på å bruke skånsomme behandlingsmetoder. I våre metoder for tannbleking fokuserer vi på langsiktig god tannhelse.

De mange fordelene med vår blekingsmetode:

  • Blekegelet vi bruker er sikker og skånsom mot tann og tannkjøtt
  • Metoden vår med blekeskinner og belekegel er svært enkel å bruke
  • Du kan selv bestemme graden av tannblekingen for åpne det resultatet du ønsker
  • Blekeresultatet vil vare flere år dersom du tar godt vare på dine tenner og er flink under selve prosessen
  • Utstyret kan brukes på nytt – du trenger kun å kjøpe blekegelet
  • Blekingen er helt smertefri, men enkelte kan oppleve ising under blekeperioden

Dette sier folk om Tannlegene på Sinsen

Tannlege som kan det han driver med og er meget flink med pasientene sine. Jeg hadde ikke vært hos tannlege på 4 år pga dårlig erfaring tidligere, nå har jeg endelig funnet meg en tannlege jeg skal dra tilbake til. Meget hyggelig tannlegesekretær også.

Meget hyggelig, imøtekommende og dyktig tannlege. God til å fortelle pasienten hva som gjøres, hvorfor det gjøres og hva man kan forvente underveis, noe som gjør at man føler seg vel ivaretatt. Han har et lystig humør, så besøket mitt var hyggelig (tross boring). 

Tusen takk for hjelpa til verdens beste tannlege, Erik + Sølvi. Har fått limt på «krona» mi på lørdag før nyttårsaften. Det kaller jeg ekstraservice.

Godt nyttår, vi ses snart

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag 08.00 -15.30
Onsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30
Lørdag 10.00 – 15.00

*** Akuttbehandling etter avtale ***