Tannimplantat Oslo

Vi tilbyr gratis konsultasjon
Bestill time

Gratis Konsultasjonstime

Tannimplantat Oslo – Velkommen hos Tannlegene på Sinsen. Vi tilbyr nå gratis konsultasjonstime for tannimplanateter med vår implantat tannlege. Trykk på «Bestill time» for mer informasjon.

 

Bestill time

Tannimplantat

Et tannimplantat erstatter din naturlige tann. Den ser helt identisk ut som en tann, men består av en skrue og krone laget av porselen. Det er kanskje den beste løsningen for deg som har mistet en eller flere tenner. Har du problemer med å tygge, er tannen din halvveis råtnet bort, eller kjenner du deg ukomfortabel fordi du mangler en tann når du smiler? Dette er helt vanlige årsaker som mange kjenner seg igjen i. Dersom dette er tilfellet, er et tannimplantat kanskje løsningen. Vi benytter oss av anerkjente tannteknikere med lang fartstid som alltid leverer god kvalitet. Vi gir deg et permanent sett med tenner som vil se- og fungere som dine naturlige tenner.

Det har vært en stor utvikling innenfor dette fagfeltet, og vi opplever at de fleste pasienter nå velger denne behandlingsformen da det er en god og langsiktig løsning.  Selve behandlingen er stort sett smertefritt, men du vil som oftest kjenne at det er litt ømt i kjeven de påfølgende ukene.

Kom innom for en gratis konsultasjonstime – Vi gir deg smilet ditt tilbake!

 

Hvorfor er implantater den beste løsningen?

Implantater gir pasientene en sikker og estetisk bedre behandlingsform for å erstatte tenner som har forfalt. Et tannimplantat vil ikke ha noen negativ effekt på de andre tennene dine, slik tradisjonelle tannbroer ofte har. Ved godt vedlikehold kan et tannimplantat vare livet ut. Så fort behandlingen er gjennomført, sitter implantatet stabilt og blir en naturlig del av smilet ditt.

Implantater forhindrer beintap i kjeven som følge av en manglende tann. Vi anbefaler derfor alle våre pasienter å benytte seg av en gratis konsultasjonstime for å få en kvalifisert vurdering av tilstanden din. Det er viktig å få på plass et implantat før beinvevet blir for tynt. Noe som kan medføre komplikasjon om man skal tannimplantater. 

Tannimplantat Oslo

 

Hvordan foregår behandlingen?

 Vår implantat tannlege vil under det første besøket gjøre en vurdering av din almenntilstand. Først når vår tannlege har gitt en godkjenning på at implantatbehandling er egnet for deg vil vi sette i gnag prosessen. Denne konsultasjonstimen er gratis hos oss.

Selve behandlingen består av en titaniumsskrue som monteres i kjeven din der det mangler en tann. Vår erfaring er at det tar mellom 6-8 uker før skruen har vokst seg fast i beinvevet. Deretter bruker tannteknikeren vår 1-2 uker på å utforme tannkronen etter våre ønsker. Denne kronen vil være tilpasset ditt smil for å gi et helhetlig estetisk fint resultat. Selve behandlingen er omtrent smertefri. Du kan komme til å kjenne noe ubehag der skruen ble montert, men dette går som oftest fort over.

Kom innom for en uforpliktende gratis konsultasjon!

Tannimplantat Oslo – Velkommen hos Tannlegene på Sinsen. Vi tilbyr nå gratis konsultasjonstime for tannimplanateter med vår implantat tannlege. Trykk på «Bestill time» for mer informasjon.

 

Bestill time i dag så vi kan gi deg smilet ditt tilbake!

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag  08.00 -15.30
Tirsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30

*** Akuttbehandling etter avtale ***