Tannimplantat Oslo

Vi tilbyr gratis konsultasjon
Bestill time

Gratis Konsultasjonstime

Tannimplantat Oslo – Velkommen hos Tannlegene på Sinsen. Vi tilbyr nå gratis konsultasjonstime for tannimplanateter med vår implantat spesialist. Trykk på “Bestill time” for mer informasjon.

 

Bestill time

Tannimplantat – Oslo

Et tannimplantat erstatter din naturlige tann. Den ser helt identisk ut som en tann, men består av en skrue og krone laget av porselen. Selve behandlingen er stort sett smertefritt, men du vil som oftest kjenne at det er litt ømt i kjeven de påfølgende ukene.

Har du problemer med å tygge, er tannen din halvveis råtnet bort, eller kjenner du deg ukomfortabel fordi du mangler en tann når du smiler? Dette er helt vanlige årsaker som mange kjenner seg igjen i. Dersom dette er tilfellet, er et tannimplantat kanskje løsningen. Vi benytter oss av anerkjente tannteknikere med lang fartstid som alltid leverer god kvalitet. Vi gir deg et permanent sett med tenner som vil se- og fungere som dine naturlige tenner.

Kom innom for en gratis konsultasjonstime – Vi gir deg smilet ditt tilbake!

 

Hvorfor er implantater den beste løsningen?

Implantater gir pasientene en sikker og estetisk bedre behandlingsform for å erstatte tenner som har forfalt. Et tannimplantat vil ikke ha noen negativ effekt på de andre tennene dine, slik tradisjonelle tannbroer ofte har. Ved godt vedlikehold kan et tannimplantat vare livet ut. Så fort behandlingen er gjennomført, sitter implantatet stabilt og blir en naturlig del av smilet ditt.

Implantater forhindrer beintap i kjeven som følge av en manglende tann. Vi anbefaler derfor alle våre pasienter å benytte seg av en gratis konsultasjonstime for å få en kvalifisert vurdering av tilstanden din. Det er viktig å få på plass et implantat før beinvevet blir for tynt. Noe som kan medføre komplikasjon om man skal tannimplantater. 

Tannimplantat Oslo

 

Hvordan foregår behandlingen?

 Vår implantat-spesialist vil under det første besøket gjøre en vurdering av din almenntilstand. Først når vår spesialist har gitt en godkjenning på at implantatbehandling er egnet for deg vil vi sette i gnag prosessen. Denne konsultasjonstimen er gratis hos oss.

Selve behandlingen består av en titaniumsskrue som monteres i kjeven din der det mangler en tann. Vår erfaring er at det tar mellom 6-8 uker før skruen har vokst seg fast i beinvevet. Deretter bruker tannteknikeren vår 1-2 uker på å utforme tannkronen etter våre ønsker. Denne kronen vil være tilpasset ditt smil for å gi et helhetlig estetisk fint resultat. Selve behandlingen er omtrent smertefri. Du kan komme til å kjenne noe ubehag der skruen ble montert, men dette går som oftest fort over.

Kom innom for en uforpliktende gratis konsultasjon!

Tannimplantat Oslo – Velkommen hos Tannlegene på Sinsen. Vi tilbyr nå gratis konsultasjonstime for tannimplanateter med vår implantat spesialist. Trykk på “Bestill time” for mer informasjon.

 

Bestill time i dag så vi kan gi deg smilet ditt tilbake!

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag 08.00 -15.30
Onsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30
Lørdag 10.00 – 15.00

*** Akuttbehandling etter avtale ***