Tannimplantat pris

Tannimplantat på en moderne og skånsom måte

Moderne tannimplantat

Mangler du en tann i munnen, eller ønsker du å erstatte en knekt eller råtten tann? Tannimplantater er en langsiktig god løsning for deg ønsker å bevare funksjonalitet og estetikk. Dette alternativer er noe dyrere enn alternative løsninger som broer, men til gjengjeld får du bedre funksjonalitet i form av tyggevne, i tillegg til at dette er en bedre langsiktig løsning.

Lurer du hvordan implanteter blir satt, eller hva det koster? Her finner du svar på alt du lurer på!

Hos Tannlgene på Sinsen kan du enkelt booke en gratis konsultasjonstime for en undersøkelse med en av våre erfarne tannleger som setter implantater. Konsultasjonen er gratis og varer i 15 – 20min. Under konsultasjonen vil tannlegen kartlegge behovet og presentere en behandlingsplan, samt et kostnadsoverslag. Vi har gratis parkering, og holder kveldsåpent. Bestill time nå og ta steget mot det smilet du fortjener!

Hos Tannlgene på Sinsen kan du enkelt booke en gratis konsultasjonstime for en undersøkelse med en av våre erfarne tannleger som setter implantater. Konsultasjonen er gratis og varer i 15 – 20min. 

Under konsultasjonen vil tannlegen kartlegge behovet og presentere en behandlingsplan, samt et kostnadsoverslag. Vi har gratis parkering, og holder kveldsåpent. Bestill time nå og ta steget mot det smilet du fortjener!

Innholdsmeny (klikk på link)

Gratis konsultasjon

  1. Konsultasjon med implantat-tannlege i 15-20min.
  2. Allmenn vurdering av tilstand
  3. Presentasjon av behandlingsplan og alternativer
  4. Presentasjon av kostnadsoverslag
  1. Konsultasjon med implantat-tannlege
  2. Allmenn vurdering av tilstand
  3. Presentasjon av behandlingsplan
  4. Presentasjon av kostnadsoverslag
Victoria HaagensenVictoria Haagensen
09:50 25 Oct 22
Anbefaler på det varmeste å gå til Amrit hos tannlegene på Sinsen, du skal leite lenge etter proffere, grundigere og tryggere behandler en henne. Hun er hyggelig, nøisom og superdyktig i jobben, aldri vært så avslappet å gå til tannlege før. Hos Amrit blir du ivaretatt og all evt frykt for tannlege forsvinner ut døra - beste tannlegen jeg har hatt 🧡🤌🏼
Tiden før min opplevelse med tannlegen på sinsen var preget av en mild skrekk. Tannlegene her tok meg godt imot og gjorde meg trygg, nå ser jeg frem til fremtidige besøk for vedlikehold av gliset:)Kan anbefales!
Borjan DuhonjBorjan Duhonj
13:29 12 Aug 22
Jeg var innom Tannlegene på Sinsen i sommer. Vil absolutt anbefale videre til venner og familie. Ikke bare er hele teamet veldig hyggelige men også tannlegene er veldig grundige og tar seg god tid til behandlingene. Tror ikke jeg går noe annet sted etter dette!! 💃
Fin lokasjon (for meg), rene og ryddige lokaler, hyggelige og dyktige medarbeidere. De tar seg god tid til å forklare hva som skal skje, og å svare på spørsmål.
Elin FjellElin Fjell
22:12 01 Jul 22
En fantastisk tannklinikk med dyktige og medmenneskelige ansatte. Etter å ikke ha turt å gå til tannlegen på mange år, har jeg nå fått god hjelp, og vil fortsette her!
js_loader

Vanlige spørsmål

Prisen på et tannimplantat startert på NOK 23.000. Dette inkluderer scanning av kjeven og produksjon av selve implantatet. Vi jobber tett sammen med vår tannteknikker for å sikre god kvalitet til en fornuftig pris.

Ved hjelp av lokal bedøvelse, og alternativt lystgass eller narkose kan vi gjøre hele prosessen skånsom og smertefritt. Vi benytter oss av moderne tannlegeinstrumenter som løsner den gamle tannen effektivt og skånsomt uten å gjøre for mye skade på tannkjøttet eller benvevet. Deretter skrur vi på plass det nye implantatet uten å gjøre noe ytterligere skade.

Et tannimplantat satt inn riktig kan holde ut i veldig mange år. Vedlikehold fungerer omtrent på samme måte som en vanlig tann, og dette er blant de beste alternativene for deg som ønsker å vedvare funksjonalitet og estetikk.

Vi anbefaler våre pasienter å ta seg fri resten av dagen, og benytte den til å hvile. På grunn av den lokale bedøvelsen vil du merke lite til smerten, men kroppen din vil trenge en dag på å komme seg etter behandlingen.

Hos Tannlegene på Sinsen har vi tannleger med lang og god erfaring. Hos oss har du muligheten til å få bygget opp kunstig benvev for deretter å sette tannimplantater. Kom på en konsultasjon og få kartlagt dine muligheter.

tannimplantat pris

Tannimplantat Pris

Tannlegene på Sinsen har en ambisjon om å tilby moderne tannbehandling til en fornuftig pris. Pris på et tannimplantat vil avhenge av hvor komplisert operasjonen er, og om det er behov for oppbygging av benvev. Generelt veileder vi med en fra pris på NOK 23.000. Våre tannleger vil alltid presentere et kostnadsoverslag når du kommer på konsultasjonen før de begynner på behandlingen. Ønsker du finansiering eller delbetaling, vil våre tannleger bistå slik at du kan få det smilet du fortjener.

Hva er et tannimplantat?

Et tannimplantat erstatter din naturlige tann. Den ser helt identisk ut som en tann, men består av en skrue og krone laget av porselen. Det er kanskje den beste løsningen for deg som har mistet en eller flere tenner. Har du problemer med å tygge, er tannen din halvveis råtnet bort, eller kjenner du deg ukomfortabel fordi du mangler en tann når du smiler?

Dette er helt vanlige årsaker som mange kjenner seg igjen i. Dersom dette er tilfellet, er et tannimplantat kanskje løsningen. Vi benytter oss av annerkjente tannteknikere med lang fartstid som alltid leverer god kvalitet. Vi gir deg et permanent sett med tenner som vil se- og fungere som dine naturlige tenner.

Det har vært en stor utvikling innenfor dette fagfeltet, og vi opplever at de fleste pasienter nå velger denne behandlingsformen da det er en god og langsiktig løsning.  Selve behandlingen er stort sett smertefritt, men du vil som oftest kjenne at det er litt ømt i kjeven de påfølgende ukene.

Kom innom for en konsultasjon – Vi gir deg smilet du fortjener!

 

Fordeler ved tannimplantat

Implantater gir bedre funksjonalitet og er estetisk en mer helhetlig løsning enn andre alternativer som broer.
Tannimplantater anses generelt som en mer langsiktig løsning for å erstatte tenner.  Et tannimplantat vil ikke ha noen
negativ effekt på de andre tennene dine, slik tradisjonelle tannbroer ofte har. Ved godt vedlikehold kan et tannimplantat vare livet ut. Så fort behandlingen er gjennomført, sitter implantatet stabilt og blir en naturlig del av smilet ditt.

Implantater forhindrer beintap i kjeven som følge av en manglende tann. Vi anbefaler derfor alle våre pasienter å benytte seg av en konsultasjonstime for å få en kvalifisert vurdering av tilstanden din.Det er viktig å få på plass et implantat før beinvevet blir for tynt. Noe som kan medføre komplikasjon om man skal tannimplantater.

Hvordan foregår selve behandlingen?

Behandlingen begynner med at tannlegen setter lokal bedøvelse. Vi kan også tilby lystgass og narkose om dette er nødvendig. Dette er ofte et alternativ for pasienter med tannlegeskrekk. Les mer om narkose under tannbehanlding. Bedøvelsen er med på å gjøre behandlingen mer skånsom og smertefri.

Vår implantat tannlege vil under det første besøket gjøre en vurdering av din almenntilstand. Først når vår tannlege har gitt en godkjenning på at implantatbehandling er egnet for deg vil vi sette i gang prosessen.

Selve behandlingen består av en titaniumsskrue som monteres i kjeven din der det mangler en tann. Vår erfaring er at det tar mellom 6-8 uker før skruen har vokst seg fast i beinvevet. Deretter bruker tannteknikeren vår 1-2 uker på å utforme tannkronen etter våre ønsker. Denne kronen vil være tilpasset ditt smil for å gi et helhetlig estetisk fint resultat. Selve behandlingen er omtrent smertefri. Du kan komme til å kjenne noe ubehag der skruen ble montert, men dette går som oftest fort over.

Tannimplantat pris? Tannlegene på Sinsen tilbyr gratis konsultasjon