Tannlegeskrekk

Vi tilbyr rolige omgivelser og et hyggelig personale
Bestill time nå

Tannlegene på Sinsen har lang erfaring i å hjelpe pasienter med tannlegeskrekk. Vi behersker ulike teknikker for å kunne hjelpe deg som synes det er ubehagelig med tannbehandling. Vi forsøker å skape en avslappende og rolig atmosfære på klinikken, og legger vekt på at du som pasient skal føle deg trygg. En nøkkel her er god kommunikasjon, som vi legger vekt på i hele prosessen. Vi er også en forholdsvis liten klinikk, så hos oss treffer du de samme menneskene hver gang du besøker klinikken. Du blir kjent med oss, og vi blir kjent med deg. På denne måten skapes trygge rammer for omsorg og tannbehandling, og dette fungerer bra for de aller fleste av våre pasienter.

Noen ganger trengs det andre hjelpemiddel. Vi benytter ulike former for sedasjon og angstdempende medikamenter når det er behov for det. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Vegrer du deg for å bestille time, gi oss beskjed om det. Da legger vi opp til et rolig første besøk der vi fokuserer på å bli kjent slik at vi kan hjelpe deg videre.

Eller ring oss på telefon: 22 15 74 64

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag til Fredag 08.00 – 15.30*

* Kveldstimer etter avtale