Estetisk Tannbehandling

Moderne og Smertefri Tannbehandling
Bestill gratis konsultasjonstime

Estetisk Tannbehandling

 

Estetisk tannbehandling er å endre utseende på tennene slik at de blir penere.

Vi tilbyr behandling for følgende tannproblemer:

  • Store mellomrom mellom tennene
  • Misfargede tenner og fyllinger
  • Bytte amalgamfyllinger
  • Korrigering av skjeve eller skadede tenner
  • Endring av tennenes form
  • Trangstillinger

Vi forstår at smilet ditt er svært viktig og at det betyr mye for den enkeltes selvsikkerhet og trivsel. Råtne og misfargede tenner er det ingen av oss som ønsker å ha – vi forstår viktigheten av det å kunne smile til den man møter på veien uten å måtte være sjenert på grunn av tennene sine.

Det finnes mange ulike behandlingsformer for estetisk tannbehandling. Vi velger å fokusere på de som gir best resultater uten at det skader tennene eller tannkjøttet. Estetisk tannbehandling kan være alt bleking av tenner til broer og fasetter. I neste avsnitt har vi en oversikt over de mest etterspurte behandlingsformene.

 

Behandlingstyper:

Vi tilbyr alle slags estetiske behandlinger. Før behandlingen starter vil du bli fotografert. Vi fotograferer deg igjen når du er ferdigbehandlet, slik at du kan sammenligne ditt nye smil med det gamle og se resultatet.

Sammen med våre dyktige tannteknikere passer vi på at du får det utseende på tennene som du er ute etter. Eksempler på noen estetiske behandlinger er:

 

Estetisk tannbehandling

Velkomsttilbud til alle nye pasienter - 40% rabatt på undersøkelse

Fra 3. janaur lanserer vi vårt velkomstilbud til alle nye pasienter. For NOK 595 (vanlig pris NOK 1050) tilbyr vi en velkomstpakke som inkluderer undersøkelse, tannrens, enklere fjerning av tannsten, to røntgenbilder og polering med pussepasta*.

* Tilbudet gjelder ikke akuttbesøk

Bestill time

Dette sier folk om Tannlegene på Sinsen

Tannlege som kan det han driver med og er meget flink med pasientene sine. Jeg hadde ikke vært hos tannlege på 4 år pga dårlig erfaring tidligere, nå har jeg endelig funnet meg en tannlege jeg skal dra tilbake til. Meget hyggelig tannlegesekretær også.

Meget hyggelig, imøtekommende og dyktig tannlege. God til å fortelle pasienten hva som gjøres, hvorfor det gjøres og hva man kan forvente underveis, noe som gjør at man føler seg vel ivaretatt. Han har et lystig humør, så besøket mitt var hyggelig (tross boring). 

Tusen takk for hjelpa til verdens beste tannlege, Erik + Sølvi. Har fått limt på «krona» mi på lørdag før nyttårsaften. Det kaller jeg ekstraservice.

Godt nyttår, vi ses snart

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag 08.00 -15.30
Onsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30
Lørdag 10.00 – 15.00

*** Akuttbehandling etter avtale ***