Fylling

Moderne og Smertefri Tannbehandling
TannlegevaktBestill time

Fylling

 

Å legge fylling kan være svaret på en rekke tannproblemer. Når man får hull i tennene behandles dette med fyllinger som erstatter de råtne delene av tennene. Disse fyllingene kan lages i forskjellige materialer som plastmateriale, porselen, og gull. Alagam har tidligere også vært brukt, men etter 2008 ble dette forbudt da det kan være giftig.

Materialet velges ofte basert på hullenes størrelse. På små og mellomstore hull bruker man gjerne plastmateriale som ofte også kalles for kompositt. Behandling med kompositt tar svært kort tid og er ofte gjennomført på et enkelt besøk da det simpelt limes fast på tannen.

Dersom hullene er større og krever en større restaurering vil man heller benytte et støpt innlegg i enten porselen eller gull da dette vil tåle en større belastning. Selve produksjonen skjer i et tannteknisk laboratorium hos en av våre samarbeidspartnere som sørger for god kvalitet på arbeidet. Innlegget limes deretter på tannen av en av våre dyktige tannleger. Porselen er enklere å jobbe med og vil gi et bedre resultat estetisk mens gull gir lenger holdbarhet på arbeidet.

Dersom hullene har vokst seg så store at det er lite tannsubstans igjen – anbefaler vi en krone til våre pasienter. Det vil ofte være det beste gitt at man ønsker å beholde tannen. Mer om kroner kan du finne under behandlinger.

 

Velkomsttilbud til alle nye pasienter - 40% rabatt på undersøkelse

Fra 3. janaur lanserer vi vårt velkomstilbud til alle nye pasienter. For NOK 595 (vanlig pris NOK 1050) tilbyr vi en velkomstpakke som inkluderer undersøkelse, tannrens, enklere fjerning av tannsten, to røntgenbilder og polering med pussepasta*.

* Tilbudet gjelder ikke akuttbesøk

Bestill time

Dette sier folk om Tannlegene på Sinsen

Tannlege som kan det han driver med og er meget flink med pasientene sine. Jeg hadde ikke vært hos tannlege på 4 år pga dårlig erfaring tidligere, nå har jeg endelig funnet meg en tannlege jeg skal dra tilbake til. Meget hyggelig tannlegesekretær også.

Meget hyggelig, imøtekommende og dyktig tannlege. God til å fortelle pasienten hva som gjøres, hvorfor det gjøres og hva man kan forvente underveis, noe som gjør at man føler seg vel ivaretatt. Han har et lystig humør, så besøket mitt var hyggelig (tross boring). 

Tusen takk for hjelpa til verdens beste tannlege, Erik + Sølvi. Har fått limt på «krona» mi på lørdag før nyttårsaften. Det kaller jeg ekstraservice.

Godt nyttår, vi ses snart

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag til Fredag 08.00 – 15.30

Lørdag til Søndag 10.00 – 14.00

***Akuttbehandling etter avtale***