Invisalign Oslo
- Usynlig tannregulering

Invisalign

Invisalign tilbyder i Oslo

 

Tannlegene på Sinsen tilbyr rask og effektiv behandling med usynlig tannreguleroing fra Invisalign. Vi er en offisiell distributør av Invisalign i Oslo. Sammen med Invisalign utvikler vi transparente skinner for tannregulering. Ønsker du å gjennomføre hele behandlingen i Oslo, er vi et veldig godt alternativ. Våre tannleger har god og lang erfaring med Invisalign, og vi benytter oss av topp moderne digitale scannere som gir deg som pasient det beste
resultatet.

Behandlingstiden med slike usynlige skinner er kortere enn ved bruk av tradisjonelle tannreguleringer og sparer pasientene for den ubekveme følelsen av å måtte gå med synlige metallstrenger som ødelegger smilet. Med usynlig tannregulering fra Invisalign kan du rette opp tennene dine uten at det trenger å føles ubekvemt eller at du trenger å være
sjenert. Behandlingstid varierer fra 6-12 måneder. Hver 2. uke vil du bytte skinner som gradvis over tid vil flytte tennene dine til du oppnår drømmesmilet ditt. Du vil jevnlig bli innkalt til timer for å vurdere progresjon og noe sliping for å oppnå best mulig resultat.

Vi har en sentral lokasjon i Oslo, og tilbyr Invisalign behandling til pasienter som ønsker jevnlig oppfølging underveis. Da behandlingen krever en rekke besøk til tannlegen for justeringer, anbefaler vi å velge en tannklinikk som ligger deg nært fo å redusere reiseavstand.

Med usynlig tannregulering fra Invisalign vil du knapt merke at at du har skinnene på i hverdagen, og de er svært lite synlige. De usynlige skinnene lages på labben til Invisalign basert på bildene vi sender inn etter scanningen. Våre scannere fra Strauman er toppmoderne og gir millimeter presisjon. Dette er med på å sikre at får skinner som passer som hånd i hanske. Dette er med på å gi deg som pasient et langt bedre resultat. Kom innom for en konsultasjonstime og få presentert hva vi kan gjøre for smilet ditt!

Konsultasjonen koster 295kr og er uforpliktende. Du vil bli presentert et digitalt 3D-modell av ansiktet ditt med hvordan det nye smilet blir seende ut. Deretter vil det bli opp til deg som pasient om du ønsker å starte på behandlingen. Under konsultasjonen kan du også forhøre deg om utsatt delnbetaling og finansiering om dette skulle være ønskelig. Usynlig regulering fra Invisalign kan være kostbart, og vi har derfor lagt til rette for ulike betalingsløsninger gjennom Svea Finans.

Usynlige

Usynlig tannregulering fra Invisalign er omtrent usynlige. Skinnene er laget av hard plast som er transparante. Det gjør at skinnene er omtrent usynlige når man har de på. Tilbakemeldinger fra pasienter tilsier at nesten ingen legger merke til at man har på skinnene.

Avtagbare

Skinnene er er avtagbare, slik at du kan ta de ut når du skal spise. Videre gjør dette at du enkelt kan pusse tennene og ellers holde de rene. Avtagbare skinner gir deg mer fleksibilitet i hverdagen enn vanlig metallregulering.

Trygt

Skinnene til Invisalign er produsert hos fagkyndige tannteknikkere hos Invisalign i Sveits. Etter at våre tannleger har scanner over- og underkjeven vil disse digitale bildene bli sendt til tannteknikkeren hos Invisalign. Videre vil skinnene bli produsert i dialog med tannlegen som jobber med caset.

Kostnad

Kostnaden ved Invisalign behandlingen vil variere med hvor mange skinner som må produseres og hvor lenge pasienten trenger behandling. Generelt guider vi på et sted mellom NOK 25.000 – 35.000 for behandlingen. Vi tilbyr pasienter muligheten for utsatt delbetaling gjennom Svea finans. Våre tannleger kan også bistå med finansiering om dette skulle være ønskelig.

Prosess: Invisalign behandling

Scanning

Prosessen begynner med at pasienten kommer innom klinikken for en konsultasjon med tannlege. Tannlegen vil gjøre en vurdering på hva som realistisk er mulig å få til. Deretter vil tannlegen digital scanne over- og underkjeve før vi sender inn bildene til Invisalign.

3D Simulering og kostnadsoverslag

Etter at tannteknikkerne hos Invisalign ahr behandlet bildene får vi tilsendt en behandlingsplan samt kostnadsoverslag. Vi inviterer pasienten for en gjennomgang av en simulert 3-D video som illustrerer hvordan skinnene vil bevege tennene og gi et bilde av sluttresultatet. Pasienten vil bli presentert et komplett kostnadsoverslag  med behandlingsplan. Deretter er det opp til Pasienten å ta et valg om man ønsker å starte på behandlingen.

Attachments

Behandlingen starter med at tannlegen  limer på «attachments» på tennene til pasienten. Disse festene gjør at de usynlige skinnene fra Invisalign sitter på. Disse festene blir tatt av igjen når man sluttfører behandlingen. De er altså kun midlertidige.

Nye skinner hver 2.uke

Tannlegen vil kalle inn pasienten med jevne mellomrom for utdeling av nye skinner og gradvise tilpasninger for å gi best mulig resultat. Generelt vil du som pasient bytte skinenr hver 2. uke. Tannlegen vil utlevere 3-4 skinner per besøk slik at de ikke trenger å komme inn hver 2. uke.

Retainer

Etter 6-12 mnd skal tennene stå i den stillingen man ble presentert under konsultasjonen. Enkelte justeringer kan være nødvendig, da resultatet sterkt avhenger av hvor flink pasienten er til å bruke den usynlige reguleringen fra Invisalign. Avslutningsvis vil «attachments» bli fjernet, og tannlegen vil montere en «retainer» (streng) bak tennene for å holde dem på plass. Dette gjør man for å forsikre at resutatet er vedvarende og at pasienten ikke skal behøve å gjøre behandlingen på nytt senere.

Mer om Invisalign

Usynlig tannregulering fra Invisalign er en moderne kjeveortopedisk tannbehandling som kan være løsningen for deg som har skjeve tenner, trangstilling, underbitt, og overbitt.

Teknologien ble utviklet av Align Technology, er Caliafornia basert selskap. Teknologien har vært en kjempesuksess og hjulpet over 8 millioner mennesker med å oppnå drømmesmilet.

For munnhygienen din er avtagbare skinner fra Invisalign en god løsning. Vanlig metallregulering er dessverre ikke avbtagbare, og vanskeligjør daglig tannpuss og renhold.

Dersom du har problemer med tannkjøttsykdmmer som for eksempel periodontitt, kan Invisalign være en bedre løsning enn vanlig tannregulering. Ved å ta av skinnene når du spiser, vil mindre matrester ikke sette seg fast i reguleringen  som ved vanlig regulering.

Det at reguleringen lages i klar plast som er transparant gjør at du som pasient rent estetisk slipper mindre fine metallstrenger som er synlige. Tilbakemeldinger vi får fra våre pasienter tilsier at skinnene ikke legges merke til av venner og familie.

 

 

Invisalign tilbyder i Oslo

Tannlegen på Sinsen er en offisiell distributør av usynlig tannergulering fra Invisalign. Vår sentrale lokasjon i Oslo gjør at du kan ta buss/t-bane/trikk eller kjøre bil når du skal komme på besøk. Vi har egne parkeringsplasser til våre pasienter.

Det kan være greit å velge en tannlege med kort riseavstand da man må til tannlegen med jevne mellomrom for oppfølging underveis. Ønsker du å gjennomføre Invisalign behandling i Oslo – er Tannlegen på Sinsen et veldig godt valg.

Det finnes en rekke Invisalign tilbydere i Oslo. Men det kan være greit å velge noen basert på anmldelser og anbefalinger. Behandlingen pågår over en lengre periode, og det er derfor viktig at man finner en tannlege som man kommuniserer godt med.

Vi har flere tannleger som jobber med Invisalign og du vil derfor alltid kunne få en time på kort varsel om skinnene skulle sprekke, eller at et attachment skulle falle av.