Invisalign – Usynlig tannregulering

Tannlegene på Sinsen tilbyr rask og effektiv behandling til ditt nye smil med Invisalign. Sammen med Invisalign utvikler vi transparente skinner for tannregulering.

Behandlingstiden med slike usynlige skinner er kortere enn ved bruk av tradisjonelle tannreguleringer og sparer pasientene for den ubekveme følelsen av å måtte gå med synlige metallstrenger som ødelegger smilet.

Med usynlig tannregulering fra Invisalign vil du knapt merke at at du har skinnene på i hverdagen. Kom innom for en konsultasjonstime og få presentert hva vi kan gjøre for smilet ditt!

Konsultasjonen koster 295kr og er uforpliktende. Du vil bli presentert et digitalt 3D-modell av ansiktet ditt med hvordan det nye smilet blir seende ut. Deretter vil det bli opp til deg som pasient om du ønsker å starte på behandlingen.

Invisalign
Invisalign

Usynlige

Skinnene er av klar plast og nesten usynlige. De fleste vil ikke engang legge merke til at du benytter skinnene.

Avtagbare

Gir deg frihet til å spise hva du ønsker, og å holde tennene rene gjennom hele behandlingen.

Trygt

Produsert av fagkyndige tannteknikere, og du blir ivaretatt av tannlegen hele veien til ditt nye smil.

Hva vil behandlingen koste?
Vi vil gi deg en nøyaktig pris på hva din behandling vil koste. Som sertifisert Invisalign – tannleger må vi ta et avtrykk av tennene dine. Etter 1 uke kan vi gi deg en eksakt pris basert på designet av ditt nye smil.
Hva er attachments?
For å kunne sette riktig press på tennene, blir det ofte satt på små komposittklosser på noen av tennene. Disse er tannfarget og påvirker ikke tennene.
Er skinnene usynlige?
Invisalign-skinnene er laget av gjennomsiktig plast, noe som gjør at de fleste ikke legger merke til at du benytter de.
Hvordan bruker jeg skinnene?
Du bytter til ny skinne hver andre uke, og mandag er en god dag å bytte. Dette fordi tennene flytter seg meste de 3-4 første dagene av en ny skinne. Du bruker en skinnen i to uker 22 timer pr.dag. Hvis det er en viktig anledning i helgen, kan du være uten skinnen i noen timer uten at dette påvirker behandlingen.
Hvordan flytter tennene seg?
Skinnene er designet slik at det legges press på tannstillingen i den rettingen vi ønsker å flytte tennene. Når det legges press på en tann over tid, vil den alltid flytte seg.
Er Invisalign en trygg og sikker behandling?
Ja Invisalign er en trygg behandling. Den blir utført av at fagkyndig team bestående av tannlege og tanntekniker. Det er viktig at du følger instruksjonen som er anbefalt av din tannlege.

ALDRI velg en behandling av dine tenner som ikke involverer en tannlege.

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag 08.00 -15.30
Onsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30
Lørdag 10.00 – 15.00

*** Akuttbehandling etter avtale ***