Narkose Tannlege

 

Narkose Tannlege

Vi tilbyr narkosebehandling hos tannlegen til pasienter som lider av tannlegeskrekk. Under narkosen vil pasienten sove dypt og ikke kjenne noen form for ubehag.

Vi utfører alle type behandlinger i narkose – som å trekke ut eller operere ut visdomstann i narkose, implantater, kroner og broer, etc. (Narkose Tannlege).

Vi anbefaler dette kun til pasienter som har et stort behandlingsbehov hvor frykten for tannlegen kommer i veien for nødvendig behandling. I førsteomgang ønsker vi å tilby en gratis konsultasjonstime hvor vi tar en uforpliktende prat.

Vår anestesilege i samarbeid med en sykepleier vil stå ansvarlig for narkose behandlingen og gjøre de nødvendige medisinske vurderingene under tannlegebehandlingen.

Du er derfor i trygge hender med personell
som har solid kompetanse på narkose behandling.

Narkose behandling hos
tannlegen med fullt personal kan være dyrt – og vi anbefaler derfor våre pasienter å benytte seg av våre gratis konsultasjonstimer først. Les mer om tannlegeskrekk – 5 tips mot tannlegeskrekk.

Tannbehandling under narkose vil alltid involvere en liten risiko og
derfor ønsker vi alltids å utforske andre alternative behandlingsformer i
dialog med pasienten. Kom gjerne innom for en gratis konsultasjonstime
for å høre med om de ulike mulighetene vi tilbyr.

Narkose behandling hos
tannlegen kan være løsningen for mange pasienter, men vi anbefaler på
det sterkeste å konsultere med en tannlege først.

Når anbefaler vi narkose behandling?

  • Dersom du har alvorlig tannlegeskrekk (odontofobi) kan narkose behandling hos tannlegen være løsningen 
  • Dersom du skal ha langvarige og kompliserte behandlinger 
  • Ved sykdommer som gjør det vanskelig med vanlig tannbehandling 
  • Dersom du har ne sterk brekningsrefleks som gjør det vanskelig for tannlegen å utføre behandlingen

Narkose hos tannlegen

Prosessen:

1. Introduksjonssamtale

Prosessen starter med en uforpliktende konsultasjon med en av våre tannleger som fokuserer på tannlegeskrekk. her vil du får svar på spørsmål rundt følgende punkter:

  • Behandlingsplan
  • Mulighet for refusjon via HELFO ordningen
  • Finansieringsplan gjennom Svea finans
  • Oppfølgingsplan etter endt behandling

2. Narkoseteamet

Tannlegene på Sinsen har et tett samarbeid med vår faste anestesiteam som vi  har lang og god erfaring med. Teamet består av en anestesilege og en anestesisykepleier som oppfyller alle kravene i Norsk Standard for Anestesi. Dette er et høykvalifisert, håndplukket team.

Ved å sikre god dialog mellom pasient, tannlege og anestesiteamet forsikrer vi oss om et godt resultat og en god pasientopplevelse. Narkose hos tannlegen er like trygt som som narkosebehandling på sykehuset.

3. Informasjon om behandling og presentasjon av kostnadsoverslag

I dialog med tannlegen vil man utarbeide en behandlingsplan og kartlegge hvor lenge en trenger å være under narkose. Deretter planlegger man selve dagen fra ankomst til hjemreise. Vi vil alltid presentere et fullstendig kostnadsoverslag for pasienten. Våre tannleger vil også stå behjelpelig med eventuelle refusjoner fra HELFO ordningen.