Om Oss

På vår tannklinikk er vi fire tannleger og en tannhelsesekretær. Alle tannlegene hos oss er utdannet i Norge, og er medlemmer av den norske tannlegeforening. Dette innebærer at vi holder oss oppdatert faglig slik at vi kan tilby moderne og grundig dokumentert tannbehandling.

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag 08.00 -15.30
Tirsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30

*** Akuttbehandling etter avtale ***

Tannlege Sinsen

NEDDERSAN THEVARAJAH

Tannlege MNTF

Neddersan  er utdannet ved Universitetet i Bergen. Han har erfaring fra privat praksis, og har praktisert som tannlege i Akerhus og Oslo. Neddersan har vært tilknyttet Tannlegene på Sinsen siden 2017.

Tannlege Sinsen

ERIK MAULAND

Tannlege MNTF

Erik er utdannet ved Universitetet i Bergen med eksamen fra 2012. Erik har erfaring fra offentlig tannhelsetjeneste i Akershus, og privatpraksis i Oslo. Erik har vært tilknyttet klinikken siden 2013.

Tannlege Sinsen

OLAV HOFF PETERSEN

Tannlege MNTF

Olav fullførte tannlegeutdanningen ved Universitetet i Bergen i 2012. Han har erfaring fra privat praksis i Mosjøen og Oslo.

Tannlege Sinsen

PER WIGGO TANGEN

Tannlege MNTF

Per Wiggo er utdannet ved Universitetet i Oslo hvor han fullførte tannlegestudiet i 1983. Han har bred erfaring fra privat praksis, og har praktisert som tannlege i Rogaland, Trondheim og Oslo. Per Wiggo har vært tilknyttet klinikken siden 1991.

Tannlege Sinsen

 

Amrit Kaur

Tannlege MNTF

Amrit er utdannet ved Universitetet i Oslo 2019. Amrit har jobebt hos oss i snart 3 år og har tidligere erfaring fra klinikker i Akershus og Lillehammer.

Tannlege Sinsen

SØLVI ORMHOLT HANSEN

Autorisert Tannhelsesekretær

Sølvi har hele sin yrkeskarriære arbeidet som tannhelsesekretær i Oslo. Hun har jobbet på klinikken siden år 2001.

Dette sier folk om Tannlegene på Sinsen

Tannlege som kan det han driver med og er meget flink med pasientene sine. Jeg hadde ikke vært hos tannlege på 4 år pga dårlig erfaring tidligere, nå har jeg endelig funnet meg en tannlege jeg skal dra tilbake til. Meget hyggelig tannlegesekretær også.

Meget hyggelig, imøtekommende og dyktig tannlege. God til å fortelle pasienten hva som gjøres, hvorfor det gjøres og hva man kan forvente underveis, noe som gjør at man føler seg vel ivaretatt. Han har et lystig humør, så besøket mitt var hyggelig (tross boring). 

Tusen takk for hjelpa til verdens beste tannlege, Erik + Sølvi. Har fått limt på «krona» mi på lørdag før nyttårsaften. Det kaller jeg ekstraservice.

Godt nyttår, vi ses snart

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag 08.00 -15.30

Tirsdag – Torsdag 08.00 – 20.00

Fredag 08.00 – 15.30

*** Akuttbehandling etter avtale  ***
Send e-post: post@tannlegesinsen.no