Omtaler

Er du på utkikk etter en tannlege i Oslo området? Vi holder til på Sinsen!
Bestill time nå

Dette sier folk om Tannlegene på Sinsen

Tannlege som kan det han driver med og er meget flink med pasientene sine. Jeg hadde ikke vært hos tannlege på 4 år pga dårlig erfaring tidligere, nå har jeg endelig funnet meg en tannlege jeg skal dra tilbake til. Meget hyggelig tannlegesekretær også.

Meget hyggelig, imøtekommende og dyktig tannlege. God til å fortelle pasienten hva som gjøres, hvorfor det gjøres og hva man kan forvente underveis, noe som gjør at man føler seg vel ivaretatt. Han har et lystig humør, så besøket mitt var hyggelig (tross boring). 

Tusen takk for hjelpa til verdens beste tannlege, Erik + Sølvi. Har fått limt på «krona» mi på lørdag før nyttårsaften. Det kaller jeg ekstraservice.

Godt nyttår, vi ses snart

Min beste tannlege-opplevelse så langt i dette landet. Vennlig personalet, pratsom og effektiv tannlege, rimelige priser. Anbefalt.

Veldig fornøyd med dette tannlegekontoret. Alltid god stemning og godt humør.

Det er hyggelige folk som jobber der, og jeg føler en tillit og en ro når jeg er der og blir godt tatt vare på.

Kan anbefales. Dyktige.

Supre alle som jobber der.

Trivelig og nøye. Tenner føles som nye.

Om du har vondt i tennene ønsker vi å hjelpe deg!

Smerter i tennene er ikke kun ubehagelig og smertefult, det påvirker din prestasjon og glede i hverdagen. Tannlegene på Sinsen ønsker å hjelpe deg med ditt problem, bestill en time i dag for å la oss hjelpe deg å bli kvitt de unødvendige smertene i tennene. Trykk på knappen under for å bestille en time.

Eller ring oss på telefon: 22 15 74 64