Skallfasetter

Moderne og Smertefri Tannbehandling
TannlegevaktBestill time

Skallfasetter

Skallfasetter brukes som estetisk behandling for en rekke ulike problemer. De mest vanlige er å skjule dype misfarginger eller ujevnheter, lukke mellomrom mellom tennene, bygge opp nedslitte fortenner eller på andre måter bedre estetikken generelt. Etter litt enkel sliping av tennene, tar vi et avtrykk av tenne som vi så sender til produksjon. Vi benytter oss av våre kvalitet sikrede samarbeidspartnere som produserer våre skallfasetter på et tannteknisk laboratorium. Vi jobber tett med vår tanntekniker med fargeuttak og innprøving for å oppnå best mulig resultat. Skallfasetter gir naturlig vakre tenner på en skånsom måte.

Du lurer muligens på hva forskjellen på en skallfasett og en krone er. Bildet til høyre illustrere nettopp dette. En krone krever mer sliping av tennene og dekker hele tannen når den blir satt på. En skallfasett dekker derimot kun utsiden på tennene og krever mye mindre slipearbeid. Skallfasetter lages med høy vekt på presisjon og estetikk, derfor bruker vår tanntekniker ekstra god tid til å skape det ønskede resultatet. Våre tannleger vil gjøre sitt ytterste for at du er fornøyd med ditt nye smil.

Velkomsttilbud til alle nye pasienter - 40% rabatt på undersøkelse

Velkomstilbud til alle nye pasienter. For NOK 595 (vanlig pris NOK 1050) tilbyr vi en velkomstpakke som inkluderer undersøkelse for vurdering av skallfasetter, tannrens, enklere fjerning av tannsten, og polering av tenner med pussepasta*.

* Tilbudet gjelder ikke akuttbesøk

Bestill time

Dette sier folk om Tannlegene på Sinsen

Tannlege som kan det han driver med og er meget flink med pasientene sine. Jeg hadde ikke vært hos tannlege på 4 år pga dårlig erfaring tidligere, nå har jeg endelig funnet meg en tannlege jeg skal dra tilbake til. Meget hyggelig tannlegesekretær også.

Meget hyggelig, imøtekommende og dyktig tannlege. God til å fortelle pasienten hva som gjøres, hvorfor det gjøres og hva man kan forvente underveis, noe som gjør at man føler seg vel ivaretatt. Han har et lystig humør, så besøket mitt var hyggelig (tross boring). 

Tusen takk for hjelpa til verdens beste tannlege, Erik + Sølvi. Har fått limt på «krona» mi på lørdag før nyttårsaften. Det kaller jeg ekstraservice.

Godt nyttår, vi ses snart

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag til Fredag 08.00 – 15.30

Lørdag til Søndag 10.00 – 14.00

***Akuttbehandling etter avtale***