Tannimplantat

Kom innom for en gratis konsultasjon!

Vi er en hyggelig tannklinikk på Knut Alvssons vei på Sinsen som nå gir et begrenset antall nye pasienter mulighet til å komme på besøk for en gratis konultasjon for tannimplantater. Kom innom for en hyggelig samtale med vår spesialist for å vurdere om tannimplantater kan være løsningen på tannpoblemene dine. 

Ingen forpliktelser

Det følger INGEN forpliktelser med tilbudet – men vi håper selvfølgelig at du får en god opplevelse og vil fortsette som pasient hos oss.

For å benytte deg av tilbudet fyller du ut skjemaet under – så vil vi kontakte deg så fort som mulig for å avtale en gratis konsultasjonstime.

Betingelser

  • Tilbudet gjelder ikke akuttbesøk.
  • Tilbudet er bare gyldig en gang per pasient.
  • Tilbudet gjelder kun ved oppmøte til avtalt tid.
 © 2019 Tannlegene på Sinsen – Alle Rettigheter Reservert
 

Bestill time

5 + 6 =

Eller ring oss på telefon: 22 15 74 64Velkommen til Tannlegene på Sinsen.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Våre pasienter har har gått hos oss i generasjoner og fått et livslangt forhold til våre tannleger i Oslo. I våre lokaler her i Oslo vil du alltid merke den gode stemningen og latteren som smitter over på pasientene. Vårt mål er å skape trygge og hyggelige omgivelser for deg som pasient, hvor vi kan ivareta din tannhelse og gi deg det smilet du fortjener.

Tannlege Oslo – Tannlegene på Sinsen ligger et steinkast unna Oslo sentrum og hos oss finner du 4 dyktige og hyggelige tannleger og en tannhelsesekretær. Vi utfører all allmenn tannbehandling. Vårt fokus ligger på smertefri behandling og at du som pasient skal føle deg trygg. Derfor vil vi alltid sette av god tid til deg, slik at vi kan forklare og svare på alle spørsmål du som pasient måtte ha.

Vi ønsker at du som pasient får den samme livslange relasjonen til Tannlege Oslo – Tannlegene på Sinsen som alle våre pasienter. Bli en del av Tannlegene på Sinsen og la oss ta vare på deg og din tannhelse.

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag til Fredag 08.00 – 15.30

*** Akuttbehandling etter avtale ***