Tannlege Priser Oslo

Konkurransedyktige priser
Bestill time nå

Undersøkelse for kun 595kr

For kun kr 595 (vanlig pris 1050kr) tilbyr vi en full undersøkelse inkl. 2 røntgenbilder, tannrens, enklere fjerning av tannstein og polering med pussepasta. Trykk på knappen “Bestill time” for mer informasjon.

 
Bestill time

Tannlege priser Oslo

Tannlege priser Oslo kan ofte være veldig forvirrende for en pasient. Det er også vanskelig for en tannlege gi eksakte forhåndspriser uten en grundig undersøkelse. Tannlege priser i Oslo  kan varierer etter hvilken behandling som velges og hvilke materialer som brukes. Tannlegene på Sinsen tilbyr derfor 40% rabatt undersøkelse til alle våre nye pasienter. Undersøkelsen vil avdekke ditt behandlingsbehov slik at vi kan gi deg et veiledende kostnadsoverslag.

Vi forstår at tannlege priser Oslo kan være oversiktelige, og har derfor lagt ut en full prisliste under: Tannlege priser Oslo. Ved avbestilling/flytting av time under 24 timer før bestilt time kan pasienten bli fakturert 80% av timeshonorar. Det kan kun avbestilles på hverdager og ikke i helger.

Tannlege priser Oslo – Full pristliste

Undersøkelse(uten røntgen, rens og puss) – 560kr

 

Undersøkelse av ny pasient inkludert røntgen, puss og forebygging(40% rabatt, gjelder ikke akuttbesøk) – 595kr

 

 

Beroligende samtale og behandling av tannlegeskrekk – Gratis

 

Forebyggende behandling og informasjon

(inkludert I undersøkelse) -Gratis

 

Akutt undersøkelse -650kr

 

Undersøkelse av fast pasient inkl. røntgen, enklere fjerning av tannstein, puss og polering -1050kr

 

Røntgenbilde -140kr

 

Bedøvelse -155kr

 

Fylling 1 flate -fra 950

Fylling 2 flate -fra 1380

Fylling 3 flate -fra 1550

 

Rotfylling en kanal -fra 3849

Rotfylling to kanaler -fra 4449

Rotfylling stor jeksel -fra 5349

 

Tannkjøttsbehandling(periodontitt) -fra  620(etter trygderefusjon)

 

Tanntrekking ukomplisert -fra 925

Tanntrekking komplisert -fra 1270

Kirurgisk fjerning av visdomstann/rotrest -fra 2150

 

Krone inkl. tannteknikk -fra 6200

Krone i estetisk sone(fronten) inkl. tannteknikk -fra 6500

Skallfasett inkl. tannteknikk -fra 6500

Bro per led inkl. tannteknikk -fra 6000

 

Tannimplantat inkl. tannteknikk -fra 23000

 

Tannbleking, 2 kjever -fra 3990

 

Delprotse -fra 11000

Helprotese -fra 13000

 

Hygienetiltak(tilkommer hvert besøk) -155kr

 

Vi gir en full oversikt over tannlege priser Oslo for at våre pasienter skal ha full oversikt over kostnadene, og ikke skal få noen ubehagelige overraskelser. Tannlege priser Oslo kan variere stort, og vi ønsker derfor å gi alle våre pasienter muligheten til å sammenligne våre priser med andre tannklinikker. 

Rimelig tannlege Oslo – 595kr for undersøkelse av alle nye pasienter

Hos Tannlege Oslo – Tannlegene på Sinsen tilbyr vi alle nye pasienter en rimelig undersøkelse til kun 595kr. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å komme på besøk hos oss selv erfare den gode servicen vi tilbyr hos Tannlege Oslo – Tannlegene på Sinsen. Å velge ny tannlege er en viktig avgjørelse, og vi ønsker at terskelen for å prøve oss skal være minst mulig.

Ved å tilby en full undersøkelse til kun kr 595kr – tilbyr vi en rimelig tannlegetime som vi håper gjør at du velger å komme på besøk hos oss. Du kan søke på tannlege priser oslo i for å sammenligne priser. Du finner en full liste med priser på tannlegebehandling i vår hovedmeny. Vi på Tannlege Oslo – Tannlegene på Sinsen gleder oss til å treffe deg!

Tannlege priser Oslo

Vi forstår at tannlege priser Oslo kan variere stort, og at man noen ganger kan vegre seg mot å gå til tannlegen i frykt om at regningen kan bli stor. Som tannleger vet vi at det å gå til tannlegen for å avdekke problemer i en tidlig fase kan være være med å gjøre kostnaden ved behandlingen mindre. Vi anbefaler derfor alle våre pasienter å besøke tannlegen minst en gang i året.

Som pasient kan tannlege priser Oslo ofte være vanskelige å beregne. Derfor har vi lagt ut en fullstendig liste over tannlege priser Oslo under. Der finner du alle de ulike behandlingene vi tilbyr og hva det vil koste. Vi tilbyr en fullverdig undersøkelse til alle våre nye pasienter for kun 595kr. Vi mener at dette er et rimelig tannlegetilbud som tillater alle å komme på besøk hos oss for en hyggelig undersøkelse. 

Eller ring oss på telefon: 22 15 74 64

HER FINNER DU OSS

Knut Alvssonsvei 1

0574 Oslo

tlf: 22 15 74 64

post@tannlegesinsen.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag 08.00 -15.30
Onsdag – Torsdag 08.00 – 19.00
Fredag 08.00 – 15.30
Lørdag 10.00 – 15.00

*** Akuttbehandling etter avtale ***